Onze aangepaste dienstverlening

Onze adviseurs voeren momenteel al hun gesprekken telefonisch of via videobellen. Er zijn (nog) geen inloopspreekuren, maar onze dienstverlening gaat gewoon door. Onder het kopje "contact" kun je je contactgegevens achterlaten zodat we contact met je kunnen opnemen. 


Leren en Werken in Zeeland

 

Werk vormt een groot onderdeel van ons leven. Maar er is de afgelopen jaren veel veranderd op de arbeidsmarkt. Het is niet meer vanzelfsprekend dat je lange tijd bij een werkgever werkt. Flexibiliteit is erg belangrijk geworden. Flexibele werktijden en werkplekken, maar ook flexibiliteit in je loopbaan. Het is daarmee ook erg belangrijk om te blijven leren en ontwikkelen. Een leven lang ontwikkelen!

Het Leerwerkloket Zeeland helpt bij vragen op het gebied van leren en werken. Voor vragen over het kiezen van een (nieuwe) opleiding, leren naast een baan, omscholing, solliciteren en financiële zaken kan je bij het loket terecht. Het leerwerkloket is voor iedereen, voor alle leeftijden en er zijn bovendien geen kosten aan verbonden!

 

Het Leerwerkloket Zeeland:

  • ​Adviseert over de juiste scholingsmogelijkheden voor iedereen die zich willen bij- of omscholen.
  • Geeft een scholingsadvies op maat.
  • Zorgt er voor dat vragen uit de markt terecht komen bij opleidingsinstanties. We verbinden het regionale netwerk onderwijs- arbeidsmarkt.
  • Geeft voorlichting over leerwerktrajecten, duale trajecten, stageplaatsen en de mogelijkheden voor EVC-trajecten (Erkenning van Verworven Competenties).
  • Begeleidt bedrijven en instellingen bij her- of bijscholingstrajecten voor werknemers.
Tekening met icoontjes die met online opleidingen te maken hebben

We hebben een overzicht gemaakt van een aantal (soms tijdelijk) gratis websites ter ondersteuning van je online loopbaanoriëntatie. Hopelijk kun je er je voordeel mee...

Lamp met ideewolkjes

Ontdek wat leren en werken in Zeeland voor jou kan betekenen.

Bureau met kantoorartikelen

Investeren in kennis en leerlingen loont.

Animatie Leren en Werken

Wat kan het Leerwerkloket voor jou betekenen?

Loading Video...