> Vacatures

Vacatures

Een grote detacheerder in de regio Zeeland  zoekt in opdracht voor de schadeherstelbedrijven in Zeeland een 8 tal kandidaten die opgeleid willen worden tot autoschadehersteller.

Type traject: Opleidingstraject Situatie van de doelgroep: AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), WW

Wat goed dat je enthousiast bent om in de gehandicaptenzorg te gaan werken! Talent ontwikkeling, leren en mensen in hun kracht zetten staat bij Tragel hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om toekomstig personeel goed op te leiden.

Type traject: BBL opleiding Situatie van de doelgroep: Werkend, Scholier, Voortijdig schoolverlater, AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde), Starter

Je bent er misschien al wel van op de hoogte. Voor de kust bij Westkapelle (21 km het water op) komen 5 windmolenparken met een totaal van bijna 200 windmolens, ook wel turbines genoemd. Als deze windmolens zijn geplaatst is er onderhoud nodig. Veel onderhoud.

Type traject: Opleidingstraject Situatie van de doelgroep: WW

Wat ga je doen?

Type traject: Opleidingstraject Situatie van de doelgroep: Werkend, AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde), Starter

UWV organiseert samen met een werkgever uit de regio een omscholingstraject en baangarantie in de combifunctie van Veiligheidstoezichthouder (Brandwacht)/Verkeersregelaar. De opleidingskosten komen hierbij voor rekening van de werkgever.
Werkervaring niet belangrijk, motivatie wel!

Type traject: Opleidingstraject Situatie van de doelgroep: WW

Voor een groot beveiligingsbedrijf in Nederland worden er kandidaten gezocht die bereidt zijn om opgeleid te willen worden tot beveiliger MBO 2 niveau. In eerste instantie gaat het tijdens de opleidingsperiode om werkzaamheden achter een balie/receptie van diverse hotels in de regio.

Type traject: Opleidingstraject Situatie van de doelgroep: WW

Dit leertraject begint met een voorschakeltraject van 6 weken. In deze weken werk je 4 dagen bij een bedrijf in de regio West-Brabant/Zeeland en ga je 1 dag in de week naar school. Tijdens het voorschakeltraject ontvang je geen salaris.

Type traject: Leerwerktraject MBO Situatie van de doelgroep: Voortijdig schoolverlater, Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde), Starter