> Vacatures

Vacatures

Een grote detacheerder in de regio Zeeland  zoekt in opdracht voor de schadeherstelbedrijven in Zeeland een 8 tal kandidaten die opgeleid willen worden tot autoschadehersteller.

Type traject: Opleidingstraject Situatie van de doelgroep: AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), WW

Je bent er misschien al wel van op de hoogte. Voor de kust bij Westkapelle (21 km het water op) komen 5 windmolenparken met een totaal van bijna 200 windmolens, ook wel turbines genoemd. Als deze windmolens zijn geplaatst is er onderhoud nodig. Veel onderhoud.

Type traject: Opleidingstraject Situatie van de doelgroep: WW

Wat ga je doen?

Type traject: Opleidingstraject Situatie van de doelgroep: Werkend, AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde), Starter

UWV organiseert samen met een werkgever uit de regio een omscholingstraject en baangarantie in de combifunctie van Veiligheidstoezichthouder (Brandwacht)/Verkeersregelaar. De opleidingskosten komen hierbij voor rekening van de werkgever.
Werkervaring niet belangrijk, motivatie wel!

Type traject: Opleidingstraject Situatie van de doelgroep: WW

Voor een groot beveiligingsbedrijf in Nederland worden er kandidaten gezocht die bereidt zijn om opgeleid te willen worden tot beveiliger MBO 2 niveau. In eerste instantie gaat het tijdens de opleidingsperiode om werkzaamheden achter een balie/receptie van diverse hotels in de regio.

Type traject: Opleidingstraject Situatie van de doelgroep: WW