> Toe aan afwisseling? Combifunctie: Brandwacht / Verkeersregelaar

Toe aan afwisseling? Combifunctie: Brandwacht / Verkeersregelaar

Basisinformatie

Type traject: 
Opleidingstraject
Functieomschrijving: 

UWV organiseert samen met een werkgever uit de regio een omscholingstraject en baangarantie in de combifunctie van Veiligheidstoezichthouder (Brandwacht)/Verkeersregelaar. De opleidingskosten komen hierbij voor rekening van de werkgever.
Werkervaring niet belangrijk, motivatie wel!
Belangrijkste functie eisen
- Geen hoogtevrees;
- Flexibel inzetbaar;
- Rijbewijs B is een pre (vervoer kan geregeld worden) of voor kandidaten Zeeuws-Vlaanderen eventueel fiets/brommer.
Korte omschrijving van de werkzaamheden
Brandwachten worden ingezet als toezicht bij werkzaamheden. Wanneer er in hoog-risicobedrijven werkzaamheden plaatsvinden is
het noodzakelijk dat er een brandwacht wordt ingezet die toezicht houdt op de uitvoer van deze werkzaamheden. Onder het toezicht houden valt het controleren van de werkvergunning.

Wat doet een verkeersregelaar?
Als verkeersregelaar ben je verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van het verkeer. Er wordt verwacht dat je flexibel bent, kwaliteit levert, op tijd komt en een proactieve werkhouding hebt. Je beschikt over een overtuigende werkwijze en kunt zelfstandig te werk gaan.
Heeft u interesse in deze opleidingsmogelijkheid met aansluitend een baangarantie (6 maanden of langer afhankelijk van uw interesse) dan verwacht ik uw reactie met uw persoonlijke cv op onderstaand mailadres.
Voor meer informatie kunt u terecht het WerkgeversServicepunt-Zeeland@uwv.nl t.n.v. Kees Lamain.

Situatie van doelgroep: 
WW
Regio: 
Zeeland