> Opleidingstraject tot autoschadehersteller

Opleidingstraject tot autoschadehersteller

Basisinformatie

Type traject: 
Opleidingstraject
Functieomschrijving: 

Een grote detacheerder in de regio Zeeland  zoekt in opdracht voor de schadeherstelbedrijven in Zeeland een 8 tal kandidaten die opgeleid willen worden tot autoschadehersteller.

Van de kandidaten wordt verwacht dat ze fysiek in orde zijn en enige affiniteit met techniek hebben. Het belangrijkste is uw motivatie en uw gedrevenheid. Daarnaast bent u bereidt tot het volgen van diverse opleidingen die in overleg met de werkgever en het UWV voor u worden  betaald.

Gedurende een korte periode van 8 weken krijgt u een opleiding die met behoud van uitkering kan worden gevolgd. Dit voor zover u natuurlijk rechten aan een uitkering kan ontlenen.

In deze weken gaat u 1 dag per week naar school en volgt u 4 dagen per week de praktijkopleiding. De gemaakte onkosten door u tijdens de eerste 8 weken worden vergoed door de werkgever. Tevens wordt bij aanvang van het dienstverband een bonus is het vooruitzicht gesteld (Dit als u bent geslaagd en van plan bent door te gaan) Hierna volgt een jaarcontract. Na dit jaar wordt u verder geschoold tot allround autoschadehersteller.

Kandidaten die hiervoor in aanmerking denken te komen kunnen reageren met brief en cv naar kees.lamain@uwv.nl
Heeft u nog vragen neem dan contact op met Kees lamain op 0652360502.

 

 

Situatie van doelgroep: 
AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW)
WW
Regio: 
Zeeland