> Opleiding en baangarantie als windmolenmonteur

Opleiding en baangarantie als windmolenmonteur

Basisinformatie

Type traject: 
Opleidingstraject
Functieomschrijving: 

Je bent er misschien al wel van op de hoogte. Voor de kust bij Westkapelle (21 km het water op) komen 5 windmolenparken met een totaal van bijna 200 windmolens, ook wel turbines genoemd. Als deze windmolens zijn geplaatst is er onderhoud nodig. Veel onderhoud.
Daar zijn windmolenmonteurs voor nodig. In heel Nederland zijn er wel bijna 1000 nodig! Maar die zijn er niet. Het is een relatief nieuw beroep dus moeten de mensen worden opgeleid en/of worden omgeschoold. Een goede kans op vaste baan! Lijkt het je leuk om te werken op hoogte en misschien straks wel op zee? Houd jij van avontuur, ben je gek op sleutelen, heb je een technische achtergrond, heb je veiligheid hoog in het vaandel, ben je niet bang om op hoogte te werken en vind je het geen probleem om met een bootje naar je werk gebracht te worden dan ben jij misschien wel de perfecte kandidaat!
The Windtechnicians in Vlissingen start binnenkort met de opleiding tot (offshore) windmolenmonteur. In 20 weken zal je worden opgeleid. Als je hiervoor slaagt, biedt The Windtechnicians jou een contract voor langere tijd.

Interesse in het beroep van de toekomst? Neem contact op (incl. jouw gegevens) met: werkgeversservicepuntzeeland@uwv.nl.

Situatie van doelgroep: 
WW
Regio: 
Zeeland