> BBL leerling Tragel - gehandicaptenzorg

BBL leerling Tragel - gehandicaptenzorg

Basisinformatie

Type traject: 
BBL opleiding
Functieomschrijving: 

Wat goed dat je enthousiast bent om in de gehandicaptenzorg te gaan werken! Talent ontwikkeling, leren en mensen in hun kracht zetten staat bij Tragel hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om toekomstig personeel goed op te leiden. Tragel biedt jou daarom als aankomend professional de mogelijkheid om passende werkervaring op te doen terwijl je studeert. Je wordt hierin goed begeleid door een ervaren en enthousiaste werkbegeleider.

Tragel biedt mooie leer en werkplekken om je talent te ontwikkelen! Als BBL-leerling ga je onderdeel uitmaken van een enthousiast team waarin ruimte is om te werken en te leren. Je combineert dit met een interne opleiding op maat. Bewoners en cliënten van Tragel hebben diverse ondersteuningsvragen; samen bouwen we verder aan goed leven voor onze bewoners en cliënten. Jij investeert in je eigen toekomst. Na de opleiding sta je stevig in je schoenen als beginnend begeleider.

Wat wordt er van jou verwacht?
Je hebt werk- en denkniveau op MBO-niveau 3 of 4. Je hebt talent voor het werken als begeleider en wilt dit verder ontwikkelen. Je staat open voor het leren van nieuwe competenties, kennis en vaardigheden. Je bent energiek, resultaatgericht en durft voorop te lopen. Je bent empathisch, assertief, representatief en integer. Je hebt hart voor de zorg en lef om je verantwoordelijkheid te nemen. Net als wij ben je flexibel. Als BBL-leerling ontwikkel je een duidelijke visie en leer je methodisch werken.

Meer informatie en solliciteren via: https://www.tragel.nl/vacature/bbl-leerling/

Situatie van doelgroep: 
Werkend
Scholier
Voortijdig schoolverlater
AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW)
WW
NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)
Starter
Regio: 
Zeeland